top of page

A KÖZÖSSÉGÉRT

A bűnelkövetések felismerésének, elhárításának lehetőségei.

Bűnmegelőzés, Ifjúságvédelem.

“Nem a legerősebb lesz a túlélő, nem is a legintelligensebb, hanem az, amelyik a leggyorsabban képes alkalmazkodni egy adott helyzethez.”

 

Charles Darwin

PB BG.jpg

A GOWS Egyesület kiemelt figyelmet fordít a civil élet szereplőinek védelmére, az áldozattá válás megelőzésére.

 

Ennek érdekében különböző interaktív előadások keretében mutatjuk be azokat a lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően az ismert bűnelkövetési formákat időben felismerhetik és megfelelően fel tudnak lépni ellenük, ezáltal meggátolva az áldozattá válást.

.

 

Idősek, nők részére tartott előadásainkon bemutatásra kerülnek az ismert bűnelkövetési formák és az azokkal kapcsolatos prevenciós lehetőségek is. A résztvevők az elkövetők szemszögéből is megismerhetik a bűncselekményeket, magyarázatot adva olyan kérdésekre, hogy miért történt az adott bűntett, mi volt a motiváció, miért döntött úgy az elkövető.

 

Gyerekek, iskolások részére tartott előadásaink célja a biztonságos iskolába járás feltételeinek, az iskolán belüli erőszak megelőzésének bemutatása. Az alsós tanulók elsősorban a helyes és pontos helyzetfelismerés és a megelőzés lehetőségeit sajátíthatják el.

 

A felsősök ezen túl megismerkedhetnek a különböző jogsértések következményeivel, szankcióival. Az előadáson résztvevő pedagógusok számára elsősorban feltárásra kerülnek azok a konfliktusok, amelyek az egyes osztályközösségeken belül mutatkozhatnak,

ezek megoldási javaslataira is kínál alternatívákat a program.

KIEMELT HÍREK

16.jpg

"BIZTONSÁGBAN AZ ISKOLÁBAN" ELŐADÁSSOROZAT

Szolnok / 2021 11 17

Támadások, zaklatások, iskolai erőszak elhárítása - ezekben a témákban tart előadássorozatot a Game of Wolves Systema Egyesület középiskolásoknak.

07.jpg

ÁLDOZATTÁ VÁLÁS ELKERÜLÉSE - GOW ELŐADÁS NYUGDÍJASOKNAK

Szolnok / 2020 02 04

Izgalmas perceket élhettek át a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesület tagjai, akik részt vettek a GOWS Egyesület interakív előadásán.

05.jpg

FIATALOK OKTATÁSA

ROMBOLÁS HELYETT TÚLÉLÉS

Jászberény / 2021 06 04

Asszimetrikus helyzetek megoldásainek elsajátítása fiatalokra szabva.

08.jpg

KONFLIKTUSKEZELÉSI ELŐADÁS BUSZVEZETŐKNEK

2018 05 14

Interaktív előadás keretében ismerhették meg a Jászkun Volán buszsofőrei a konfliktuskezelési technikák specifikusan nekik összeállított gyakorlati módszereit.

06.jpg

ISKOLAI KONFLIKTUSOK KEZELÉSE

Eger / 2020 01 30

Támadások, zaklatások, iskolai erőszak – ezekben a témákban tart előadássorozatot Egerben a GOW Egyesület.

IMG_7332.JPG

SYSTEMA SZEMINÁRIUM KOLISOKNAK

Szolnok / 2016 03 16

Izgalmas interaktív bűnmegelőzési programot szervezett a JNSz Megyei Rendőr-főkapitányság és a Farkasok Játéka Egyesület az újszászi Rózsa Imre Középiskola és Kollégiumban.

gow_bg_02.jpg

Oktatási intézmények, civil szervezetek részére tartott előadásainkon,

oktatásainkon éves szinten több ezren vesznek részt.

bottom of page