SIKERÉV-ZÁRÓ

2019.11.30.

Sikerév-záró – ez a furcsa szójáték jól jellemzi a GOW Systema 2019-es szakmai évét, amely egy instruktori szemináriummal és vizsgával ért véget.

November utolsó hétvégéjén az ország minden részéről érkeztek résztvevők a GOW 2019-es évzáró instruktori szemináriumára Szolnokra.

- Én úgy gondolom, hogy ha a 2018-as év mérföldkőnek számított a GOW Egyesület életében, akkor a 2019-es évben már nem is mérföldekben kell mérni az ugrást, amelyet megtettünk az elmúlt 12 hónap során. Mindehhez természetesen elengedhetetlen volt az a kemény és kitartó munka, amelyet azok az emberek vittek véghez, akik ma itt, ezen a szemináriumon instruktori minősítővizsgát tettek, illetve mindazoknak, akik fáradságot nem ismerve vitték előre az egyesületünk életét. De milyen sikerekről is beszélek?! Elsősorban az egyik legelső lépcsőfoknak az számított, hogy a Belügyminisztérium akkreditált oktatócsapata lettünk, így már nem csak a civil szférában, hanem a különböző rendvédelmi szerveknél is oktatjuk a Systemát. Ez a számok nyelvén azt jelenti, több száz egyenruhás ismerkedhetett meg a GOW által kidolgozott elméleti és gyakorlati tananyagot az ország egész területén. Emellett iskolai tananyag is lett az a módszer, amelyet a GOW fejlesztett ki kifejezetten a rendvédelmi alapképzésben résztvevő középiskolás fiatalok részére. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a heti edzéseink is hatalmas sikerrel zajlanak. Olyannyira népszerű és ismert lett a GOW munkája, hogy átlépve az országunk határait, Szlovákiában is megkezdődtek az edzések heti rendszerességgel – mondta el Balla Tibor a GOW Egyesület elnöke, vezető instruktora.

Az évzáró szemináriumon elsőkézből hallhattak előadást a Systema alapelveiről Berndt László, Nagy Géza Kristóf és Szekeres László szakértő instruktorok tolmácsolásában.  szigorú vizsgát követően több, már évek óta aktív instruktor kapott minősítő fokozatot és az azt igazoló oklevelet.

Ennek eredményeként:

Instruktor lett:

- Tóth István

- Sági István

- Jordán Péter

- Mizsák Gergő

Asszisztens instruktori minősítést szerzett:

- Rózant Márta

- Völgyi László

- Szénási Norbert

- Pisák Ferenc

BM akkreditációról oktatói igazolványt kaptak:

- Berndt László

- Nagy Géza Kristóf

- Szekeres László

- Tóth István

- Zeke Lajos

- Sági István

- Jordán Péter

A programot Paksi András előadása tette egésszé, aki a Wim Hof légzéstechnika módszeréről tartott előadást.

- Én bízom abban, hogy azok, akik most instruktori oklevelet szereztek folytatják azt a sikeres utat, amelynek az alapjait az elmúlt évek során leraktuk. Hiszek abban, hogy az elért eredményeink – 2018-2019-hez hasonlóan tovább fejlődnek majd, és ezáltal még több színtéren jut majd el a GOW gondolatisága az emberekhez – zárta szavait Balla Tibor.

KAPCSOLAT

www.facebook.com/systema.gow    |    www.gows.hu   |   info@gows.hu

Systema - Szolnok - NHSZ Zrt. Központ  |  5000 Szolnok, József Attila u. 85.   |   balla.tibor@gows.hu   |   +36 30 564 3277

Systema - Eger - Dzsinn Gym   |   Eger, Hadnagy utca   |   berndt.laszlo@gows.hu   |   +36 70 327 6353

Erőnléti- és magánedzés - Szolnok  |  5000 Szolnok, József Attila u. 85.   |   vincze.gergo@gows.hu   |   +36 70 250 7188