2018/19 - EREDMÉNYEK ÉS CÉLOK 

2019.01.17.

A 2018-as év a mérföldkövek éve volt a GOW életében - ha lehet így fogalmazni. Rengeteg munka és kitartás kellett ahhoz, hogy az elmúlt évek során olyan eredményeket érjünk el, amelyek jelentős fordulatokat hozhatnak az egyesület életében.
 

Az egyik, hogy immár megszilárdult struktúra szerint folyik az oktatás, haladnak az edzések is.

EDZÉSEK:

HETI  RENDSZERESSÉGŰ EDZÉSEK

Az emberekben nagyon rossz kép alakult ki arról, hogy mi történik egy konfliktushelyzetben, mely főként a médiának, a filmeknek és a videóknak köszönhető. A legnagyobb probléma azonban az, hogy csak nagyon ritkán gondolkodunk el azon, hogy ha hasonló helyzetbe kerülnénk, akkor mit tennénk. A Systema (orosz katonai közelharc) alapú támadás-elhárítási képzések az ilyen helyzetekre készítenek fel és optimalizálják a lehetőségeinket.

(Jelentkezés: info@gows.hu)

 

INTENZÍV EDZÉSNAP ÉS KONZULTÁCIÓ

Akiknek vagy a távolság, vagy időhiány miatt nem megoldható, hogy heti rendszerességgel, hétköznap edzésekre járjanak, számukra hoztuk létre az intenzív tréning és konzultációs napokat. Ezen alkalmak lehetőséget biztosít az időhiányban szenvedőknek, hogy havi egy hétvégi napon egy hónapnyi önálló tanuláshoz szükséges információkhoz jussanak és az eddig felszedett tudásukat leteszteljük.

 

(Jelentkezés: berndt.laszlo@gows.hu )  


 

A másik, hogy egyre nagyobb népszerűséget élveznek az előadásaink, oktatásaink.


OKTATÁSAINK:
 

KONFLIKTUSKEZELÉSI ELŐADÁSAIK

Folytatódtak azok a programok, amelyek országos ismertséget és elismertséget hoztak a GOW-nak, mint például a támadás-elhárítási, bűnmegelőzési témájú iskolai előadások. Sok száz kisiskolás vett részt programjainkon, illetve vitték tovább hírét annak, hogy egy olyan használható és könnyen megtanulható tudásanyagot kaptak, amelyek valóban megakadályozzák azt, hogy erőszak áldozataivá váljanak.

A társadalmi változások, a konfliktusok számának növekedése miatt, előadásaink hiánypótló szerepet töltenek be. Ki vagyok? Milyen helyzetbe kerültem? Mi a célom? Ezen három kérdésre épített speciális, célközönségre szabott, minősített, nagy sikerű konfliktuskezelési előadásokat tartottunk már nyugdíjasoknak, középiskolásoknak, lánykollégium lakóinak, nagy pénzforgalmú helyen dolgozóknak, buszvezetőknek, polgárőröknek és számos különböző célcsoportnak. 2019-ben a megszokott előadásainkon kívül, a célcsoportok további bővítésén dolgozunk a felmerülő igények alapján.

 

(információ és igénylés: balla.tibor@gows.hu )
 

 

KREDITPONTOS OKTATÁSAINK

Egy másik kiemelt projekt volt a GOW életében az oktatási infrastruktúra fejlesztése, amely szintén 2018-ban realizálódott. Úgy nézünk a 2019-es év elé, hogy sikeresen akkreditáltattuk oktatási programunkat, amelynek köszönhetően az idén  már minősített kreditpontos képzések keretében oktatjuk a BM dolgozóit. Ez azt jelenti, hogy már államilag is elismert oktatást folytatunk, amely nem csak a tananyagot, hanem magát a GOW által lefektetett irányvonalakat, gondolatokat is ratifikálja. A Konfliktuskezelési és Támadáselhárítási képzésünk általános modulján kívül Bűnügy, Közrend, Határvédelem és Büntetés végrehajtás speciális kiegészítő képzési moduljaink is elérhetőek az arra jogosultak részére.
(Jelentkezés:  http://tovabbkepzes.bmkszf.hu )

2019 -ben kreditpontos képzéseink elérhetővé válnak oktatási és egészségügyi dolgozók számára is.

 

Az elmúlt év is igazolta a több évtizedes munkánkat. Egy olyan hiánypótló tevékenységet folytatunk, mely a konfliktuskezelés és támadáselhárítás területén egyedülállóan komplex és használható válaszokat ad. Kitöltjük azt a széles szakadékot, mely  az “Engedd el!” idézetek és a “Rugd lágyékon 3x!” harcművészeti felfogás között tátong, ügyelve a konfliktusok mentális, fizikaiés jogi vonatkozásaira is.


 

Kövess minket Facebook-on és a www.gows.hu-n, hogy ne maradj le semmiről!
 

pprt_bgx3.jpg